de hors texel
TBO Texel logo
TBO-TexelGroepen

Groepen


Het groepsvervoer is de afgelopen jaren binnen TBO-Texel aanzienlijk gegroeid. Of het nu om scholen en schoolreisjes gaat, om bedrijven en bedrijfsuitjes of om bijvoorbeeld sportverenigigen die ‘uit moeten spelen’, steeds vaker worden onze midibussen en touringcars ingezet voor het vervoer van grotere aantallen passagiers.
Omdat wij beschikken over 7 bussen met verschillende capaciteit (21/22/45/50 personen) kunnen wij altijd een vervoersoplossing op maat aanbieden. Ook voor passagiers met een verminderde mobiliteit, dankzij onze midibus (max. 7 rolstoelplaatsen) en onze touringcar met elektrische lift (max. 14 rolstoelplaatsen).
En in combinatie met onze taxi’s en taxibusjes kunnen we die oplossing nóg beter op uw vraag aanpassen! Bij TBO-Texel kunnen een groot aantal chauffeurs kunnen zowel op een taxi als op een midibus of touringcar worden ingezet. Op die manier kunnen we aan de groeiende vraag naar groepsvervoer blijven voldoen.

TBO-Texel beschikt als enige vervoerder op Texel over het SKTB-Keurmerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwalitatief goed materiaal en opgeleide chauffeurs.

Voor vragen over en/of het reserveren van groepsvervoer kunt u -net als voor al onze overige vervoersmogelijkheden- bellen met 0222-312000 of mailen naar centrale@tbo-texel.nl

© TBO-Texel

Welkom bij TBO-Texel icon home
TBO-Texel Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.
Neem contact met ons op icon contact
  • TBO-Texel is 24/7 telefonisch breikbaar
  • (0222) 312 000
  • Spinbaan 13, 1791 MC Den Burg - Texel