de hors texel
TBO Texel logo
TBO-TexelRolstoelvervoer

Rolstoelvervoer


Al jarenlang is TBO-Texel dé Texelse rolstoelvervoerder bij uitstek. Met een wagenpark waarvan bijna de helft is ingericht voor het vervoer van rolstoelgebruikers kunnen wij aan nagenoeg iedere vervoersvraag voldoen. Ook voor grotere groepen, want behalve rolstoeltaxibussen heeft TBO-Texel ook de beschikking over een 21-persoons midibus ingericht voor max. 7 rolstoelen en een touringcar geschikt voor het vervoer van 14 rolstoelgebruikers.

Bijna alle chauffeurs hebben de cursus doelgroepenvervoer gevolgd. Deze opleiding is specifiek voor het beroepsvervoer-taxi ontwikkeld om chauffeurs te leren hoe minder-validen op een prettige en veilige manier kunnen worden vervoerd.

Tevens heeft TBO-Texel verklaard zich te conformeren aan de Code VVR. Deze code geeft richtlijnen om rolstoelinzittenden veilig te vervoeren. Zo zijn de voertuigen van TBO-Texel allemaal conform deze code ingericht, waardoor de veiligheid van de passagiers wordt gewaarborgd.

Daarnaast wordt er bij de investering in nieuwe rolstoelvoertuigen steeds rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Want niet alleen voor de passagier, maar ook voor de chauffeur willen we de rit graag zo plezierig mogelijk laten verlopen.

© TBO-Texel

Welkom bij TBO-Texel icon home
TBO-Texel Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.
Neem contact met ons op icon contact
  • TBO-Texel is 24/7 telefonisch breikbaar
  • (0222) 312 000
  • Spinbaan 13, 1791 MC Den Burg - Texel