de hors texel
TBO Texel logo
TBO-TexelSchipholvervoer

Schipholvervoer


Voor het vervoer van en naar Luchthaven Schiphol kunt u bij TBO-Texel goed terecht. Zowel zakelijk als privé en zowel met een klein gezelschap als met een grote groep.

Wanneer u naar het vliegveld reist, brengt onze chauffeur u naar de juiste vertrekhal. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor uw bagage, tot aan de incheckbalie aan toe.

Als enige Texelse vervoerder bieden wij u de mogelijkheid voor uw rit vanaf het vliegveld gebruik te maken van de Schiphol Transfer Assistance. Dit houdt in dat u zich na aankomst bij de zgn. STA-balie (aankomsthal 4) meldt. De medewerkers van de STA-Balie kunnen in het systeem zien of de chauffeur zich al op de ‘bufferzone’ heeft aangemeld, en de auto in dat geval oproepen voor te komen rijden. In de tussentijd kunt u gebruik maken van de faciliteiten van de STA-Balie, zodat u rustig een kop koffie kunt drinken of een krant lezen. Wachten bij drukke meetingpoints is daarmee verleden tijd. Indien u gebruik wilt maken van deze dienstverlening kunt u dit aangeven bij de reservering van uw vervoer. Wij zorgen voor de rest!

Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsopgave gerust contact met ons op!

© TBO-Texel

Welkom bij TBO-Texel icon home
TBO-Texel Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.
Neem contact met ons op icon contact
  • TBO-Texel is 24/7 telefonisch breikbaar
  • (0222) 312 000
  • Spinbaan 13, 1791 MC Den Burg - Texel