de hors texel
TBO Texel logo
TBO-TexelSchoolreisjes

Schoolreisjes


Voor schoolkampen en schoolreisjes van basisscholen, maar ook voor werkweken van het voortgezet onderwijs is Texel een ideale bestemming. Het is voor de kinderen niet alleen extra speciaal om naar een eiland te gaan, Texel biedt ook veel ‘inhoud’, o.a. door de unieke natuur en geschiedenis, en mogelijkheden die u nergens anders hebt. U kunt kiezen uit een groot aantal kant-en-klare educatieve programma’s en leuke attracties.

Gegarandeerd succes

Een schoolreis of werkweek naar Texel is daarom altijd een succes. Want zowel op het gebied van accommodaties als activiteiten, maar zeker ook qua vervoer kan er van alles. Voor de diverse groepsaccommodaties en activiteiten kunt u terecht op de site van het VVV via de links onderaan deze pagina, voor het vervoer kunt u uiteraard een beroep doen op TBO-Texel. En niet alleen op het eiland, maar al vanaf uw eigen school!

Vervoersvoordelen

Als Texels bedrijf kunnen wij u namelijk diverse vervoersvoordelen bieden. Zo hoeft de bus tijdens uw verblijf bijvoorbeeld niet te wachten tot de vertrekdatum, hetgeen u aanzienlijk in de kosten kan schelen. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van de voordeelregeling van TESO-bootdienst, en ook dat ziet u terug in uw prijs!

Veilig en comfortabel

Uiteraard stelt u hoge kwaliteits- en veiligheidseisen aan het vervoer. Dat doen wij ook. TBO-Texel beschikt al een aantal jaren -als enige busonderneming op het eiland- over het SKTB-Keurmerk. Dit keurmerk wordt slechts verleend aan touringcarbedrijven die zorgen voor o.a. kwalitatief goed materiaal, opgeleide chauffeurs en goed ondernemerschap. Meer informatie over het Keurmerk kunt u lezen in de Keurmerkfolder 2011.

Meer informatie?

Voor meer informatie over schoolreisjes op Texel, het vervoer door TBO-Texel of een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

© TBO-Texel

Welkom bij TBO-Texel icon home
TBO-Texel Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.
Neem contact met ons op icon contact
  • TBO-Texel is 24/7 telefonisch breikbaar
  • (0222) 312 000
  • Spinbaan 13, 1791 MC Den Burg - Texel