de hors texel
TBO Texel logo
TBO-TexelTBO Texel

TBO Texel

TBO Texel TBO-Texel is een nieuw bedrijf met een jarenlange historie. Immers, alleen de naam is nieuw. De mensen, de voertuigen, de dienstverlening en de ervaring zijn als vanouds.

Onze mensen zijn de kern van ons bedrijf. Daarom willen we hen graag op deze plaats aan u voorstellen. Het draait binnen TBO-Texel immmers om Persoonlijk Vervoer. En daarin zijn alle medewerkers van wezenlijk belang, zowel op de kantoren als op de auto’s. Voor zover u nog niet weet wie wie is, kunt u ze op deze pagina leren kennen. Zodat u in de taxi of op de bus direct weet met wie u te maken heeft.

Ook ons verleden willen we niet uit het oog verliezen. Want tot op de dag van vandaag wordt het bedrijfsbeleid mede bepaald door de manier waarop Martien en Jannie van de Wetering in 1971 met hun taxibedrijf zijn gestart. De kwaliteit van de dienstverlening, die vroeger zo vanzelfsprekend was, is in combinatie met de hedendaagse visie van de nieuwe generatie de sleutel tot een succesvol personenvervoersbedrijf gebleken. En daar zijn we trots op. Vandaar dat we op deze website uitgebreid aandacht besteden aan het ontstaan van TBO-Texel.

Alle achtergrondinformatie over TBO-Texel vindt u op deze pagina’s. Maar uiteraard zijn wij ten alle tijden bereid uw overige vragen voor u te beantwoorden. Neem contact op met ons wanneer u hier niet vindt waar u naar op zoek was, wij staan u graag te woord!

© TBO-Texel

Welkom bij TBO-Texel icon home
TBO-Texel Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.
Neem contact met ons op icon contact
  • TBO-Texel is 24/7 telefonisch breikbaar
  • (0222) 312 000
  • Spinbaan 13, 1791 MC Den Burg - Texel