de hors texel
TBO Texel logo
TBO-TexelVervoer

Vervoer


TBO-Texel kan alle vormen van personenvervoer over de weg verzorgen. Het wagenpark is afgestemd op verschillende vervoerssoorten, zowel in aantal als in diversiteit.

Het bedrijf beschikt over 6 taxi´s en 7 taxibussen, waarvan 5 ingericht voor het vervoer van één of meerdere rolstoelen. Met deze samenstelling is TBO-Texel al jaren lang gespecialiseerd in het vervoer van gehandicapten, ouderen en/of mensen met een verminderde mobiliteit. De -over het algemeen jarenlange- ervaring van de chauffeurs zorgt in combinatie met de volledig uitgeruste voertuigen voor een hoge kwaliteit.

Verder beschikt het bedrijf over drie midibussen (21&22-pers.), drie luxe touringcars en een streekbus, waardoor ook het groepsvervoer ten alle tijden door TBO-Texel kan worden verzorgd.

Een van de touringcars is voorzien van een rolstoellift, waardoor ook reizigers met een beperkte mobiliteit zonder problemen mee kunnen. Zowel een enkele rit op het eiland als een meerdaagse reis per touringcar behoort tot de mogelijkheden.

Aan iedere wens kan worden voldaan. U heeft vervoer voor een groep nodig, maar geen toeters of bellen? Onze streekbus is voor u perfect! Wilt u wel graag wat meer luxe onderweg? Onze touringcars zijn voorzien van DVD, airco, verstelbare stoelen, toilet; koffiebar enz. enz. Groepsvervoer in úw optima forma!

Maar ook in andere soorten vervoer is TBO-Texel goed thuis.

Het zittend ziekenvervoer is al jaren één van de belangrijkste activiteiten van TBO-Texel. Met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen zijn contracten afgesloten voor het vervoer van verzekerden van en/of naar een zorginstelling.

De chauffeurs hebben allemaal de opleiding “Levensreddend Handelen” afgerond. Deze opleiding is een afgeleide van het EHBO-diploma en specifiek gericht op situaties waar een taxi- en/of buschauffeur mee geconfonteerd kan worden.

Daarnaast is er bij de medewerkers op de centrale en de administratie een grote kennis van o.a. de zorgverzekeringswet aanwezig, waardoor eventuele vragen van klanten betreffende de vergoeding van vervoer adequaat beantwoord kunnen worden.

Verder verzorgt TBO-Texel verschillende vervoerscontracten, waaronder al het leerlingenvervoer voor Gemeente Texel en het vervoer van en naar de diverse zorginstellingen op Texel voor Omring en het Maartenhuis. Maar ook Valys (Bovenregionaal vervoer gehandicapten), Asito (vervoer van medewerkers naar vakantieparken) en de Texelse uitvaartmaatschappijen (t.b.v. de volgwagens bij een uitvaart) maken gebruik van de diensten van TBO-Texel.

En tenslotte natuurlijk ook de vele klanten in het uitgaansleven en vakantievierende toeristen van het eiland Texel.

© TBO-Texel

Welkom bij TBO-Texel icon home
TBO-Texel Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.
Neem contact met ons op icon contact
  • TBO-Texel is 24/7 telefonisch breikbaar
  • (0222) 312 000
  • Spinbaan 13, 1791 MC Den Burg - Texel