de hors texel
TBO Texel logo
TBO-TexelVestiging

Vestiging


Sinds het voorjaar van 1999 is TBO-Texel gevestigd aan Spinbaan 13 in Den Burg, op het industrieterrein aan de noordoost zijde van Texels grootste dorp.

U vindt ons op de kaart of satellietfoto hier!

In het pand bevinden zich de centrale, de administratie, de personeelskantine en twee autowasplaatsen alsmede de stalling van de voertuigen. Tevens is er op de eerste verdieping een cursuslokaal ingericht ten behoeve van de opleidingen die aan de chauffeurs worden aangeboden.

Het stallingsgedeelte van ons pand is voorzien van een nieuwe vloeistofvaste vloer. TBO-Texel loopt daarmee vooruit op de regelgeving, omdat voor een stallingsruimte een dergelijke vloer nog niet verplicht is. E.e.a. heeft echter ook te maken met de arbeidsomstandigheden, één van de zaken waaraan binnen het bedrijf veel aandacht wordt besteed. Zo hebben we één van de bedrijfsdeuren d.m.v. een verbouwing naar een hoogte van 4 meter laten brengen, zodat ook de touringcars naar binnen kunnen worden gereden. Het schoonmaken van de bussen hoeft dan ook niet in weer en wind te gebeuren!

© TBO-Texel

Welkom bij TBO-Texel icon home
TBO-Texel Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.
Neem contact met ons op icon contact
  • TBO-Texel is 24/7 telefonisch breikbaar
  • (0222) 312 000
  • Spinbaan 13, 1791 MC Den Burg - Texel