Busvervoer voor groepen

Neem contact met ons op Neem contact op


TBO-Texel is aangesloten bij KNV Bus

Groepsvervoer is de afgelopen jaren bij TBO-Texel aanzienlijk gegroeid. Of het nu om scholen en schoolreisjes gaat, om bedrijven en bedrijfsuitjes of om bijvoorbeeld sportverenigingen die ‘uit moeten spelen’: steeds vaker worden onze midibussen en touringcars ingezet voor het vervoer van grotere aantallen passagiers.

Schoolreisjes

Voor schoolkampen en schoolreisjes van basisscholen, maar ook voor werkweken van het voortgezet onderwijs is Texel een ideale bestemming. Wat betreft vervoer voor schoolreisjes biedt TBO-Texel diverse mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij het vervoer al verzorgen vanaf uw eigen school.

Bedrijfsuitjes

Binnenkort een bedrijfsuitje op de planning? Voor bedrijfsuitjes op Texel, maar ook van en naar het eiland, verzorgt TBO-Texel graag het vervoer. We hebben altijd een geschikte bus of vervoersoplossing.

Groepsvervoer

Groepsvervoer is de afgelopen jaren bij TBO-Texel aanzienlijk gegroeid. Steeds vaker worden onze midibussen en touringcars ingezet voor het vervoer van grotere aantallen passagiers.

Evenementenvervoer

Een dagje weg met een grote(re) groep? Met een gezelschap naar een voorstelling, musical, concert of ander evenement? TBO-Texel biedt diverse mogelijkheden voor evenementenvervoer

Busvervoer

TBO-Texel beschikt over diverse bussen met verschillende capaciteit. Hierdoor bieden wij altijd een vervoersoplossing op maat. 

Onze bussen

Dankzij een uitgebreid wagenpark biedt TBO Texel altijd een vervoersoplossingen op maat. De mogelijkheden zijn divers.