Groepsvervoer op Texel

Groepsvervoer is de afgelopen jaren bij TBO-Texel aanzienlijk gegroeid. Of het nu om scholen en schoolreisjes gaat, om bedrijven en bedrijfsuitjes of om bijvoorbeeld sportverenigingen die ‘uit moeten spelen’: steeds vaker worden onze midibussen en touringcars ingezet voor het vervoer van grotere aantallen passagiers.

Bussen met verschillende capaciteit

TBO-Texel beschikt over meerdere bussen met verschillende capaciteit (geschikt voor 19, 22, 50 of 52 personen). Hierdoor bieden wij altijd een vervoersoplossing op maat. Dankzij onze aangepaste midibus (deze is voorzien van max. 3 rolstoelplaatsen) kunnen ook groepen met een verminderde mobiliteit uitstekend bij ons terecht.

Vervoersoplossing op maat

Onze verschillende bussen, taxi’s en taxibusjes kunnen we uiteraard in combinatie met elkaar inzetten. Hierdoor kunnen we onze vervoersoplossingen nóg beter op uw vraag aanpassen. Een groot deel van onze chauffeurs kunnen zowel op een taxi als op een midibus of touringcar worden ingezet.

SKTB-Keurmerk

Als enige vervoerder op Texel beschikt TBO-Texel over het SKTB-Keurmerk én is het bedrijf gecertificeerd voor ISO-9001. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwalitatief goed materiaal en opgeleide chauffeurs.

Voordelige regeling

Als u met een groep naar Texel gaat is wellicht de eerste gedachte om vervoer in de eigen regio te zoeken. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om vervoer vanaf Texel te laten komen? Gedurende uw verblijf heeft u waarschijnlijk geen bus nodig, dus waarom zou u daar dan wel voor betalen..? Wij zetten de bus dan weer op andere opdrachten in, dus die tijd wordt niet in rekening gebracht. Daarnaast maken wij als Texelse vervoerder gebruik van het voordeliger "Texeltarief" bij de veerdienst. En al die voordelen ziet u terug in onze prijs!

Groepsvervoer reserveren?

Voor vragen over en/of het reserveren van groeps- en busvervoer kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op Neem contact op

Busvervoer

TBO-Texel beschikt over diverse bussen met verschillende capaciteit. Hierdoor bieden wij altijd een vervoersoplossing op maat. 

Bekijk meer Bekijk