Schoolreisje Texel: vervoersoplossingen op maat

Voor schoolkampen en schoolreisjes van basisscholen, maar ook voor werkweken van het voortgezet onderwijs is Texel een ideale bestemming. Het is niet alleen extra speciaal om naar een eiland te gaan, Texel biedt ook veel ‘inhoud’, o.a. door de unieke natuur en geschiedenis en mogelijkheden die u nergens anders hebt. U kunt kiezen uit een groot aantal kant-en-klare educatieve programma’s en leuke attracties.

Diverse mogelijkheden voor vervoer

Op gebied van vervoer op Texel, maar ook van en naar het eiland, is TBO-Texel de partner die u zoekt. Wij bieden diverse mogelijkheden. Al vele scholen in Nederland maken gebruik van onze dienstverlening, veelal vanaf hun eigen school. Indien gewenst kunnen wij ook het vervoer vanaf úw school verzorgen.

Voordelen Texelse vervoerder

TBO-Texel kan als Texels bedrijf diverse vervoersvoordelen bieden voor schoolreisjes vervoer. De kosten zullen aanzienlijk lager zijn.

  • U betaalt alleen voor de uren dat de bus gebruikt wordt (een vervoerder van de vaste wal zal meer rekenen omdat de bus op Texel moet blijven).
  •  Voordeelregeling van TESO-bootdienst, waar TBO-Texel gebruik van kan maken.

Veilig en comfortabel

Uiteraard stelt u hoge kwaliteits- en veiligheidseisen aan het vervoer. Dat doen wij ook. TBO-Texel is ISO-9001 gecertificeerd én beschikt - als enige busonderneming op het eiland - over het SKTB-Keurmerk. Dit keurmerk wordt slechts verleend aan touringcarbedrijven die zorgen voor o.a. kwalitatief goed materiaal, opgeleide chauffeurs en goed ondernemerschap. Lees meer over het SKTB-Keurmerk.

Reserveren of meer informatie?

Voor meer informatie over schoolreisjes op Texel, het vervoer door TBO-Texel of een vrijblijvende prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen. Zoekt u nog een accommodatie of bent u op zoek naar activiteiten? Neem eens een kijkje op de website van VVV Texel.

Neem contact met ons op Neem contact op

Busvervoer

TBO-Texel beschikt over diverse bussen met verschillende capaciteit. Hierdoor bieden wij altijd een vervoersoplossing op maat. 

Bekijk meer Bekijk