Taxivervoer

Neem contact met ons op Neem contact op


TBO-Texel is aangesloten bij
DVG-personenvervoer en KNV-Taxi

TBO-Texel verzorgt alle vormen van taxivervoer over de weg. Ons wagenpark is afgestemd op verschillende soorten vervoerssoorten, zowel in aantal als in diversiteit. We beschikken over zes taxi’s, zeven taxibussen, drie midibussen, drie luxe touringcars en een streekbus. Ook groepsvervoer kan te allen tijde worden verzorgd door TBO-Texel.

Taxi

Taxi & Busonderneming Texel (TBO-Texel) biedt uiteraard reguliere taxidiensten aan. Onze taxi’s zijn 24 uur per dag beschikbaar en worden aangeboden tegen vaste en betrouwbare tarieven.

Rolstoelvervoer

TBO-Texel is al jarenlang gespecialiseerd in het vervoer van gehandicapten, ouderen en/of mensen met een verminderde mobiliteit. We garanderen een hoge kwaliteit van rolstoelvervoer.

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is al jaren één van de belangrijkste activiteiten van TBO-Texel. Met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen zijn contracten afgesloten voor het vervoer van verzekerden.

WMO vervoer

Middels WMO-vervoer biedt Gemeente Texel haar inwoners vervoersvoorzieningen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. TBO-Texel is dé specialist in het WMO-vervoer op Texel.

Valys

Valys is bedoeld voor reizigers met een mobiliteitsbeperking die sociaal-recreatieve uitstapjes buiten hun regio willen maken. TBO-Texel is al jarenlang de Texelse vervoerder voor Valys.

Trouwvervoer

Ook bij bruiloften biedt TBO-Texel een vervoersoplossing op maat, ongeacht het aantal gasten. We denken graag over het juiste trouwvervoer.

Schipholvervoer

TBO-Texel is een betrouwbare partij voor het verzorgen van vervoer van en naar luchthaven Schiphol. Klein gezelschap of juist een grote groep? Het is allemaal mogelijk, uiteraard tegen scherpe tarieven.

Uitgebreid wagenpark

Ons uitgebreide wagenpark zorgt ervoor dat wij diverse vormen van personenvervoer over de weg kunnen verzorgen.