Rolstoelvervoer

TBO-Texel is al jarenlang dé Texelse rolstoelvervoerder bij uitstek. Met een wagenpark waarvan bijna de helft is ingericht voor het vervoer van rolstoelgebruikers, kunnen wij aan nagenoeg iedere vervoersvraag voldoen, ook voor groepen. 

  • Diverse rolstoeltaxibussen
  • Midibus (geschikt voor max. 5 rolstoelgebruikers)

Code VVR

Tevens heeft TBO-Texel verklaard zich te conformeren aan de Code VVR. Deze code geeft richtlijnen om rolstoelinzittenden veilig te vervoeren. Zo zijn de voertuigen van TBO-Texel allemaal conform deze code ingericht, waardoor de veiligheid van de passagiers wordt gewaarborgd.

Daarnaast wordt er bij de investering in nieuwe rolstoelvoertuigen steeds rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Want niet alleen voor de passagier, maar ook voor de chauffeur willen we de rit graag zo plezierig mogelijk laten verlopen.

Cursus doelgroepenvervoer

Bijna alle chauffeurs van TBO-Texel hebben de cursus doelgroepenvervoer gevolgd. Deze opleiding is specifiek voor het beroepsvervoer-taxi ontwikkeld, om chauffeurs te leren hoe mindervaliden op een prettige en veilige manier kunnen worden vervoerd.

Neem contact met ons op Neem contact op