Vervoer van en naar Schiphol

Voor het vervoer van en naar Luchthaven Schiphol kunt u bij TBO-Texel goed terecht. Zowel zakelijk als privé en zowel met een klein gezelschap als met een grote groep.

Ontzorgd op reis

Wanneer u met TBO-Texel naar het vliegveld reist, brengt onze chauffeur u naar de juiste vertrekhal. Zo begint u uw reis wel heel relaxt.

Ontdek het gemak van Schiphol Transfer Assistance

Als enige Texelse vervoerder bieden wij u de mogelijkheid voor uw rit vanaf het vliegveld gebruik te maken van de Schiphol Transfer Assistance. Dit houdt in dat u zich na aankomst bij de zgn. STA-balie (aankomsthal 4) meldt. De medewerkers van de STA-Balie kunnen in het systeem zien of de chauffeur zich al op de ‘bufferzone’ heeft aangemeld, en de auto in dat geval oproepen voor te komen rijden. In de tussentijd kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van de STA-Balie en bijvoorbeeld rustig een kop koffie drinken of een krant lezen. Wachten bij drukke meetingpoints is daarmee verleden tijd. Indien u gebruik wilt maken van deze dienstverlening kunt u dit aangeven bij de reservering van uw vervoer. Wij zorgen voor de rest!

Vrijblijvende offerte

Benieuwd naar de tarieven of wilt u meer informatie over schipholvervoer? Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsopgave gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op Neem contact op