Toegankelijkheid

Busvervoer

Op, van en naar Texel

groepsvervoer, taxi bus, taxi busjes, bus taxi, bus op texel, bussen op texel, taxibus tarieven, evenementenvervoer

Busvervoer voor groepen

Gaat u binnenkort op stap met een grotere groep passagiers? Ook dan bent u bij TBO aan het juiste adres. Groepsvervoer is de laatste jaren een steeds belangrijker onderdeel van onze dienstverlening geworden. Of het nu gaat om schoolreisjes, bedrijfsuitjes, evenementenvervoer of sportwedstrijden, wij brengen uw groep naar de juiste bestemming!

groepsvervoer, taxi bus, taxi busjes, bus taxi, bus op texel, bussen op texel, taxibus tarieven, evenementenvervoer

Bedrijfsuitjes

Binnenkort een bedrijfsuitje gepland? De gezelligheid van uw bedrijfsuitje begint natuurlijk al in de bus. Daarom zorgt TBO graag voor een gezellige rit. Op Texel, maar ook van en naar het eiland!

groepsvervoer, taxi bus, taxi busjes, bus taxi, bus op texel, bussen op texel, taxibus tarieven, evenementenvervoer

Evenementenvervoer

Een dagje uit met een grote groep? Bijvoorbeeld naar een concert, voorstelling, musical of museum? TBO biedt diverse mogelijkheden voor evenementenvervoer. We bieden altijd een oplossing op maat: of het evenement nu op Texel of juist op het vaste land plaatsvindt.

groepsvervoer, taxi bus, taxi busjes, bus taxi, bus op texel, bussen op texel, taxibus tarieven, evenementenvervoer

Schoolreisjes

Voor schoolkampen en schoolreisjes van basisscholen, maar ook voor werkweken van het voortgezet onderwijs is Texel een ideale bestemming. Het is niet alleen extra speciaal om naar een eiland te gaan, Texel heeft ook prachtige natuur, leuke activiteiten en een rijke historie. Wij brengen u graag naar uw bestemming (en weer terug), indien gewenst vanaf uw eigen school.

groepsvervoer, taxi bus, taxi busjes, bus taxi, bus op texel, bussen op texel, taxibus tarieven, evenementenvervoer

Overig groepsvervoer

Er zijn natuurlijk tal van redenen om eropuit te gaan met een groep, een vakantie, maar ook een sportwedstrijd of een beurs. Hoe prettig is het om de reis goed georganiseerd te hebben? Wij denken graag met u mee bij het regelen van uw bus- en groepsvervoer.

Prijsindicatie berekenen voor uw busrit

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan zodat u gelijk een beeld heeft van de kosten. Heeft u nog aanvullende vragen? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of neem contact op.

Wilt u groepsvervoer boeken?

Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden! Wilt u gelijk busvervoer bestellen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorwaarden en FAQ

Waarom zou ik via TBO-Texel mijn groepsvervoer regelen?

Wij hebben een groot wagenpark met verschillende soorten voertuigen. Hierdoor kunnen we onze vervoersoplossing nog beter afstemmen op uw vraag. Bijvoorbeeld door zowel bussen als taxibusjes in te zetten. Een groot deel van onze chauffeurs kan zowel op een taxi als op een midibus of touringcar worden ingezet.

Wat zijn de voordelen van een Texelse vervoerder voor een reis naar Texel?

Als u met een groep naar Texel gaat is misschien de eerste gedachte om vervoer in de eigen regio te zoeken. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om vervoer vanaf Texel te laten komen? Gedurende uw verblijf heeft u waarschijnlijk geen bus nodig, dus waarom zou u daar dan wel voor betalen? Wij zetten de bus tijdens uw verblijf op Texel weer voor andere opdrachten in, dus deze tijd wordt niet in rekening gebracht. Daarnaast maken wij als Texelse vervoerder gebruik van het voordeliger "Texeltarief" bij de veerdienst TESO. En al die voordelen ziet u terug in onze prijs!

Kan ik TBO-Texel ook benaderen voor privé groepsreizen?

Natuurlijk! Voor alle soorten groepsvervoer kunt u bij ons terecht. Wilt u graag even sparren over de beste vervoersoptie? Ook dat kan vrijblijvend. Neem hiervoor contact met ons op.

Over welke vervoersmiddelen beschikken jullie?

TBO beschikt over meerdere midibussen en touringcars met verschillende capaciteit (geschikt voor 19, 22, 52 of 60 personen). Ook voor wat kleinere groepen hebben we dus genoeg opties. Hierdoor bieden wij altijd een vervoersoplossing op maat.

Hoe weet ik welke soort bus ik moet huren?

Dit ligt natuurlijk aan de grootte van uw groep en de specifieke wensen die u heeft. U kunt ons vrijblijvend vragen om advies of om een prijsindicatie. Neem hiervoor contact met ons op.

In onze groep zijn mensen met een mobiliteitsbeperking, hebben jullie hier ook vervoer voor?

Jazeker. Dankzij onze aangepaste midibus met drie rolstoelplaatsen kunnen ook groepen met een verminderde mobiliteit goed bij ons terecht. Wilt u meer weten over ons zorgvervoer? Bekijk hier meer informatie.