Toegankelijkheid

Zorgvervoer

Persoonlijk en vertrouwd

zorgvervoer, taxi zorgvervoer, zorgtaxi, zorgtaxi aanvragen

Vervoer met zorg bij TBO-Texel

TBO verzorgt verschillende soorten zorgvervoer voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Zo kunt u zeker en zorgeloos instappen en begeleiden wij u met zorg en aandacht naar uw bestemming. Onze chauffeurs ondersteunen u van deur tot deur zodat u zich niet druk hoeft te maken over de reis. Ze maken een praatje, helpen u met in- en uitstappen en rijden u veilig van punt A naar B.

zorgvervoer, taxi zorgvervoer, zorgtaxi, zorgtaxi aanvragen

Zittend ziekenvervoer

Zittend Ziekenvervoer is al het taxivervoer dat wordt gereden op basis van de Zorgwet, waarbij sprake is van vergoeding door de zorgverzekeraar. TBO ondersteunt u graag door passend vervoer aan te bieden en u van en naar uw bestemming te brengen.

zorgvervoer, taxi zorgvervoer, zorgtaxi, zorgtaxi aanvragen

Valys vervoer

TBO is al jarenlang de Texelse vervoerder voor Valys, het bovenregionale vervoerssyteem voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Met Valys krijgt u taxivervoer voor een aantrekkelijk tarief, dat u kunt gebruiken op plaatsen waar het openbaar vervoer voor u geen uitkomst biedt. Bijvoorbeeld als u naar een leuk evenement wilt gaan of familie wilt bezoeken.

zorgvervoer, taxi zorgvervoer, zorgtaxi, zorgtaxi aanvragen

Toegankelijk vervoer

Al jarenlang verzorgt TBO vervoer voor rolstoelgebruikers van, naar en op Texel. Met een wagenpark waarvan bijna de helft is ingericht voor dit vervoer, kunnen wij aan nagenoeg iedere vervoersvraag voldoen, ook voor groepen.

zorgvervoer, taxi zorgvervoer, zorgtaxi, zorgtaxi aanvragen

WMO-vervoer

TBO is al jarenlang dé specialist in het WMO-vervoer op Texel. Dankzij de samenstelling van ons wagenpark én de opleidingen die onze chauffeurs hebben gevolgd, kunnen wij passagiers met een mobiliteitsbeperking als geen ander van dienst zijn.

Ziet u op tegen het invullen van de benodigde formulieren?

Geen nood, wij helpen u graag.

Voor zorgvervoer is het van belang dat u bepaalde formulieren invult. We snappen dat het invullen hiervan (de eerste keer) lastig kan zijn. Als u in aanmerking komt voor zorgvervoer, bent u van harte welkom op ons kantoor aan de Spinbaan. We kunnen u dan helpen met het invullen van de formulieren. Desgewenst kunnen we u ook thuis helpen met het indienen van de formulieren. Ook de wijksteunpunten kunnen u hierbij van dienst zijn.