TBO-Texel: dé partner voor vervoer op, van en naar Texel

TBO-Texel is al jarenlang dé partner voor personenvervoer en busvervoer op, van en naar Texel. We beschikken over een groot wagenpark, afgestemd op verschillende vervoerssoorten. Ons bedrijf is in 1971 opgericht als kleinschalig taxibedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot Texels grootste en bekendste vervoerder.

Onze vestiging

TBO-Texel is gevestigd op Texel, op Spinbaan 6 op het industrieterrein in Den Burg. Hier vindt u onder andere de centrale, de planning, de administratie en de personeelskantine. In onze vestiging op Spinbaan 13 zijn twee autowasplaatsen en de stalling van de voertuigen. Tevens is er op de eerste verdieping een cursuslokaal ingericht ten behoeve van de opleidingen die onze chauffeurs krijgen aangeboden.

Geschiedenis van ons bedrijf

Bij TBO-Texel zijn we trots op wat we bereikt hebben, maar ook op waar we begonnen zijn. Lees meer over de geschiedenis van TBO-Texel.

Werken bij TBO-Texel

Werken bij TBO-Texel? Regelmatig zijn wij op zoek naar gemotiveerde collega’s. Bekijk onze vacatures.

Onze medewerkers

Onze medewerkers vormen de kern van ons bedrijf. Het draait binnen TBO-Texel immers om Persoonlijk Vervoer en daarin zijn alle medewerkers van wezenlijk belang, zowel op de kantoren als op de auto’s.

Over TBO

Meer informatie over TBO-Texel en onze diensten? We beantwoorden graag uw vragen of maken een vrijblijvende offerte op maat. 

TBO-TEXEL

Al jarenlang dé partner voor personenvervoer en busvervoer op, van en naar Texel. We beschikken over een groot wagenpark, afgestemd op verschillende vervoerssoorten.