Toegankelijkheid

Taxivervoer

Op, van en naar Texel

taxivervoer, tarieven taxi, taxi texel, texel taxi, taxi bus, eiland taxi

Taxivervoer op Texel

Zoekt u taxivervoer op Texel? TBO-Texel verzorgt uiteraard ‘straattaxi’-werk. Zo kunnen we u snel en veilig over het eiland vervoeren. U kunt onze taxi’s ad hoc bestellen en kunt dus bellen wanneer u de taxi nodig heeft. Dit hoeft niet vooraf gereserveerd te worden. U rekent de rit dan direct af in de taxi. Heeft u dus snel behoefte aan vervoer? Wij staan voor u klaar!

taxivervoer, tarieven taxi, taxi texel, texel taxi, taxi bus, eiland taxi

Tarieven

  • Instaptarief: € 3,40
  • Kilometertarief: € 2,35
  • Uurtarief (per minuut): € 0,40

Voorbeeld: Een taxirit van 6 kilometer in 10 minuten kost derhalve: 3,40 + 6 x 2,35 + 10 x 0,40 = € 21,50.

Zo kunt u altijd vooraf een inschatting maken van de kosten van uw taxirit.

Voorwaarden en FAQ

Hoe wordt de prijs van mijn rit berekend?

Bovenstaande tarieven zijn de tarieven van de taxi’s op Texel. Voor speciaal vervoer of vervoer van en/of naar het eiland toe gelden soms andere tarieven.

Voor een taxi op Texel kunt u het volgende rekenvoorbeeld toepassen: een taxirit van 6 kilometer in 10 minuten kost: 3,40 + 6 x 2,35 + 10 x 0,40 = € 21,50. Zo kunt u altijd vooraf een inschatting maken van de kosten van uw taxirit.

Kan ik ook een taxi reserveren voor een rit van Texel af of naar Texel toe?

Dat kan zeker! Wij verzorgen ook taxivervoer van en naar Texel. Zo kunt u ook voor Schipholvervoer bij ons terecht.

Hoe werkt het taxivervoer van en naar Luchthaven Schiphol?

TBO-Texel verzorgt taxivervoer van en naar Schiphol. Zowel zakelijk als privé en zowel met een klein gezelschap als met een grote groep. Onze chauffeur brengt u naar de juiste vertrekhal, zodat uw reis relaxt kan beginnen.

Daarnaast bieden wij u als enige Texelse vervoerder de mogelijkheid om gebruik te maken van de Schiphol Transfer Assistance. Hiervoor meldt u zich na aankomst bij de ‘STA-balie’ in aankomsthal 4. De medewerkers kijken vervolgens of de chauffeur van uw taxi al klaar is voor vertrek en zal dan vragen om de taxi voor te rijden. U kunt vervolgens plaatsnemen in de wachtruimte en rustig een kop koffie drinken. Niet wachten in ellenlange rijen bij de drukke meetingpoints dus!

Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening? Geef dit aan bij uw reservering en wij regelen de rest!

Bent u benieuwd naar de tarieven van STA taxivervoer en het TBO-taxivervoer naar Schiphol of wilt u meer informatie? Neem voor meer informatie en/ of een vrijblijvende prijsopgave gerust contact met ons op!

Kan ik op elk moment bellen voor een taxi?

Tussen 5.00 uur en 22.00 kunt u bellen naar 0222-312000 om een taxi te bestellen. Op zaterdagavond zijn we vaak ook later beschikbaar.

Kan ik ook vooraf reserveren?

Natuurlijk kunt u ook vooraf een taxi reserveren. Dit doet u door te bellen naar 0222-312000 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe betaal ik voor de taxi?

U betaalt aan het einde van de rit bij de chauffeur van de taxi. Dit kan zowel contant als via pin.